Morgonfunderingar

Idag startade Lucy dagen med att bajsa ner den nya babysittern och sen hela mig, golvet på väg till skötbordet och skötbordet. Trots blöja (fått köra på engångs eftersom inga av tygisarna är rena) så läckte det ut över allt. Inte nog med att engångs luktar fruktansvärt, har superdålig passform och är dyra (det är ju som att slänga pengar i soporna) nej de läcker också otroligt ofta trots att jag gått upp till nästa storlek p.g.a. alldeles för många ryggbajsar och sidobajsar. Nej tacka vet jag våra tygisar. Det ska bara inhandlas fler så vi klarar oss mellan tvättningarna på enbart tygisar!

Nu sover Lucy så jag sitter och dricker morgonkaffet och tittar på disneyfilm. Big hero 6. Har ni inte sett den så SE DEN! Rolig för både vuxna och barn. Mycket humor. Jag älskar verkligen disneyfilmer. Har alltid gjort och favoriten är och kommer alltid vara Mulan 😍

När kaffet är nere så ska jag försöka få någon slags ordning och reda här i lägenheten så att jag kan leva här utan att få sammanbrott. Ååh vad jag klagar nu på att det är trångt men jag lovar det är det. I slutet av denna månaden ska mamma och jag sortera, slänga och paketera alla prylar uppe på vinden och sen kan vi börja packa det vi inte behöver ha i lägenheten fram tills flytten och ställa upp på vinden i väntan på 1 september. Nu är jag trött på att bo på 38 kvm. Nu vill jag ha ett hem!

Kommentera inlägget här :