lista om mig

Idag tänkte jag göra en lista med några saker om mig som kanske inte alla vet. 
 
- Jag älskar att shoppa billigt, vad det än handlar om och jag blir äcklad och spyfärdig av att tänka på att människor kan lägga lika mycket pengar på en väska eller klocka som jag får ut på två månader. Ibland går jag lite väl till överdrift och blir snål istället men hellre det än att slösa.
 
Senaste fyndet: bebismössa 14.50:-
 
- Jag har lyssnat på klassisk/instrumental musik som avslappning sen jag var typ 8 bast. Min favoritartist när jag var liten var Åsa Jinder som spelar nyckelharpa.
 
- Något jag avskyr är människor som överger sina barn. Det finns inget värre än tragiska livsöden som är en direkt konsekvens av en fruktansvärd barndom.
 
- Jag gillar att läsa och favoritgenren är verklighetsbaserade historier om människor i krigstider eller biografier om "elände". Säkert hälften av böckerna i min bokhylla är sådana böcker. 
 
Min bokhylla ❤
 
- Folk uppfattar mig ofta som bitter, arg och bitchig innan de lär känna mig och fattar att jag bara är osäker när jag träffar nya människor.
 
- Innan jag blev gravid älskade jag kaffe och drack minst 8 koppar om dagen. Nu dricker jag bara ibland, oftast när jag fikar hos mamma.
 
- Jag har alltid varit lite lillgammal (som ni säkert redan räknat ut) och när de andra barnen gick från bordet för att leka när vi hade släktmiddagar så satt jag kvar med de vuxna och lyssnade på diskussioner om politik. 
 
- Jag har varit hästägare i nästan hela mitt liv fram tills för ett par dagar sen då jag sålde min häst till hans fodervärd. 
 
Mysig barbackaritt mitt i sommaren 💕
 
 
 
 

välkommen vecka 32

Vecka 32 idag då. Den ena dagen känns det som om tiden går alldeles för fort och den ena dagen kan jag knappt vänta på att få träffa den lilla människan i magen. 

Senaste veckan har jag mått hyfsat. Jag vill absolut inte klaga men halsbränna är fasen inget kul alls. Bebis trycker även då och då mot något inuti så jag mår illa och blir svimfärdig men puttar jag lite på honom/henne så att h*n flyttar sig så brukar det gå över. Sen börjar det ju bli rättså begränsat med plats där inne så lungorna är rätt ihoptryckta så jag har svårt att andas vissa stunder. Jag får knappt plats med någon mat heller så jag är hungrig konstant men kan bara småäta vilket inte gör halsbrännan bättre. 


Senaste dagarna har jag börjat få ont i höfterna och fram i bäckenet så jag antar att det är fogarna som börjar mjuka upp sig. Trots alla dessa krämpor känner jag mig faktiskt vid gott mod. Det var ju liksom bara en tidsfråga innan det skulle sätta igång. En graviditet är ju tärande på kroppen. 

Just nu konsumerar jag allt jag kan komma över vad gäller förlossningar på tv och poddar om förlossningar och jag har börjat komma in i tänket att "det blir som det blir" och är inte lika rädd inför att allt inte kommer gå som jag planerat och vill.

Det ska bli spännande att se vad denna veckans graviditet har att erbjuda! :)


morgonbabbel

Då var det lördag igen och för mig har de senaste månadernas lördagar varit lika med veckobyte. Idag går vi in i vecka 32 och det känns heeelt overkligt. Det kommer att komma upp ett inlägg med veckoupdate under dagen!
 
Idag är det regn och rusk här i Blekinge och man känner verkligen inte för att gå ut. Inte ens hunden verkar taggad på promenad. Hade tänkt att vi skulle gå en lite längre runda alla tre idag men jag tror vi hoppar över det och myser inomhus i soffan med tända ljus istället. Ibland måste man släppa på planeringen, snart är det ljusare, varmare och förhoppningsvis bättre väder så då blir det mer promenader och mindre soffhäng. 
 
Nu blev detta inlägget inte heller som jag hade planerat men vad gör det?
Länge leve spontaniteten!